Tilmelding

Deltagelse i hele konferencen, to dage: 3.900 kr som inkluderer adgang til foredrag, workshops og udstilling, konferencematerialer, kaffepauser, frugt, vand og frokoster.

Aftenen før konferencen, d. 19. august kl. 18.30, er der reception for konferencens deltagere på Københavns Rådhus. Det er gratis, og hvis du vil med, skal du bare tilmelde dig. Det er naturligvis en forudsætning, at du også er tilmeldt konferencen.

Ved tilmelding efter 10. maj er prisen 4.900 kr. Online tilmelding lukker 12. august 23.59. Er betaling ikke modtaget 14. august, kan man tilmelde sig på stedet, hvor der dog er et tillæg på 500 kr. Hvis betalingen er modtaget i mellemtiden tilbagebetaler vi naturligvis det overskydende beløb.

Talere, som indsender og får optaget et abstract som artikel til mundtlig fremlæggelse eller som poster, får en rabat på 1000 kr. Talere skal have tilmeldt sig konferencen, før vurderingen af deres paper eller poster kan starte.

Alle priser er ekskl. moms. Hvis konferencen af den ene eller anden årsag ikke kan afholdes, tilbagebetaler arrangøren alene den modtagne betaling og tager ikke ansvar for yderligere udgifter, selv om de måtte være forårsaget af aflysningen. Læs også forretningsbetingelserne.

Specielt for udenlandske deltagere: “Reverse charge” kan ikke anvendes (ifølge denne EU-hjemmeside), men for alle EU-lande og Norge skulle det være muligt for deltageren at få momsen tilbagebetalt, så læs EU’s vejledning om tilbagebetaling af moms.