Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/7/d/passivhus.dk/httpd.www/company-site/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/products.class.php on line 2695 Passivhuscertifikat til Vejle Politi lokalstation | Passivhus.dk

Passivhuscertifikat til Vejle Politi lokalstation

Efter vidtgående renovering, også energimæssigt, opfylder Vejle Politi lokalstation kravene til nybyggede passivhuse.

Kun de aktuelle forhandlinger om en aftale, som truede med at reducere klimaindsatsen, kunne holde Bygnings-, Energi- og Klimaminister Rasmus Helveg Petersen fra at deltage i genindvielsen af Vejle Politi Lokalstation 18. juni.

Inden renoveringen var byggeriet slidt, mørkt indvendigt og uindbydende. Nu har politistationen fået et langt venligere ansigt og mere behageligt arbejdsmiljø, berettede politidirektør Helle Kyndesen ved en kort rundvisning.

Energimæssigt er det kendte velafprøvede løsninger, der bringer byggeriet i mål:

  1. Udvendig isolering med mineraluld afsluttes med puds
  2. Nye vinduer, STM Tinium 2020
  3. Effektiv varmegenvinding på ventilationen
  4. Kraftig forbedring af klimaskærmens tæthed
  5. Lysstyring
  6. Automatisk sluk af computere
  7. Solcelleanlæg

Totalrådgiver på ombygningen var CREO Arkitekter A/S i Odense ved Henning Gammelgaard Andersen.

Passivhus.dk har gransket tegninger og beregninger og gennemført et enkelt kontrolbesøg på byggepladsen og kunne 18. juni overrække certifikat og plakette til politidirektøren.

Vores klient var Bygningsstyrelsen. Honorar for granskning, stikprøvekontrol på byggepladsen og certificering svarede til 25 kr/m².