Passivhus.dk

er et uafhængigt videnscenter om energieffektivt byggeri som har til formål at sikre kontinuerlig information om ekstremt energieffektivt byggeri og relaterede emner uafhængigt af midlertidige projektbevillinger. Passivhus.dk er stiftet af Søren Pedersen, der tidligere har arbejdet ved Passivhaus Institut i Darmstadt, ved DTU og hos Birch & Krogboe A/S (nu Alectia).

Vores arbejde

Passivhus.dk har særligt fokus på kvalitet i projektering og udførelse af vidtgående energieffektivt byggeri. Vi gransker derfor større bygge- og renoveringsprojekter for bygherrerne, specielt i forhold til indeklima og overholdelse af energimål og laver stikprøvekontrol på byggepladserne. Blandt vores kunder er SE (Syd Energi), Bygningsstyrelsen, DAB og Holbæk Kommune.

I samarbejde med Arkitektskolen Aarhus har vi uddannet næsten 100 byggefolk på et 10-dages, intensivt forløb om energidesign og bygningsfysik, “Certificeret Passivhusdesigner”. Deltagerne her var typisk konstruktører, arkitekter og ingeniører.

Passivhus.dk formidler også viden og erfaringer gennem studieture og har arrangeret i alt 20 studieture bl.a. i samarbejde med Arkitektforeningen, for boligselskaber og for tegnestuer, herunder Henning Larsen Architects, KHR, Aarstiderne Arkitekter, Nova5 m.fl.

Passivhus Norden

Vi initierede det uformelle netværk Passivhus Norden i 2007 og er økonomisk og praktisk ansvarlig arrangør for den aktuelle konference i København. Denne gang har vi fornøjelsen af at samarbejde med Kunstakademiets Arkitektskole og DTU Byg. I 2010 stod vi for 3. Passivhus Norden i Aalborg – Bæredygtige Byer og Bygninger, den gang i et udmærket samarbejde med Aalborg Universitet og Arkitektskolen Aarhus.

Velkommen

Vi glæder os til at se dig til konferencen og håber at få lejlighed til at arbejde sammen med dig også bagefter.

 

Søren Pedersen

Passivhus.dk

 

Telefon: 25 31 92 11

Email: sp@passivhus.dk