Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/d/passivhus.dk/httpd.www/company-site/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 314 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/d/passivhus.dk/httpd.www/company-site/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 331 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/d/passivhus.dk/httpd.www/company-site/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 364 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/7/d/passivhus.dk/httpd.www/company-site/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 383 Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/7/d/passivhus.dk/httpd.www/company-site/wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/products.class.php on line 2695 BedreBolig Rådgiver | Passivhus.dk

BedreBolig Rådgiver

Passivhus.dk er nu BedreBolig Rådgiver og dermed godkendt af Energistyrelsen til at rådgive om energirenovering af boliger.

BedreBolig er en ny ordning, som skal gøre det enklere og mere overskueligt for danske boligejere at energirenovere. BedreBolig giver boligejerne en samlet, kvalificeret løsning til energibesparelser, når de vedligeholder og forbedrer deres bolig. Med BedreBolig-planen i hånden er det også nemmere at sikre finansiering af ombygninger og energibesparelser.

Sådan foregår det:

  1. Du kontakter os på telefon 25 31 92 11 og vi giver et tilbud
  2. Vi holder 1-2 timers møde i din bolig
  3. Passivhus.dk laver en kortlægning af behov og muligheder
  4. Sammen kommer vi frem til, hvilke fag der skal involveres

Vi er uafhængige
Vi har ikke andre interesser end at yde dig den bedste rådgivning. Vi sælger ikke ekstra projektering, varmepumper eller nye vinduer. Hvis du selv føler behov for at købe ekstra ydelser fra os, står vi dog til rådighed.

Hvis uafhængighed ikke er så vigtig, så kunne du overveje at kontakte en anden fagmand, som i forventning om at sælge vinduer, varmepumper eller lånefinansiering måske tilbyder ydelsen billigere.

Og kritiske
Det er ikke nogen hemmelighed, at Passivhus.dk har kritiseret ordningen kraftigt. Hvis den enkelte deltager ikke i forvejen kan levere helhedsorienteret rådgivning, så er BedreBolig-stemplet ingen garanti. Der er også andre kritikpunkter, som dog i det mindste ikke forhindrer os i fortsat at levere god, helhedsorienteret rådgivning, nu også under BedreBolig-ordningen.

Deltagelsen i BedreBolig, og vores konstruktive kritik af ordningen, ligger i forlængelse af andre renoveringsprojekter:

  • Vi har for Bygningsstyrelsen gransket energikonceptet og certificeret renoveringen af 5000 m² kontor i Vr. Voldgade, som nu overholder kriterierne for passivhuse
  • Vi deltager lige nu i det europæiske projekt EuroPHit om trinvis renovering (se længere nede)
  • Vi tilbyder også uafhængig granskning og certificering under den internationale EnerPHit-mærkning og er p.t. i gang med at certificere den vidtgående energirenovering af Vejle Politigård